Руски убиец, който беше освободен от затвора, за да се

...
 Руски убиец, който беше освободен от затвора, за да се
Коментари Харесай

Към фронта в Украйна: Освободиха за втори път от затвора убиец на възрастна жена

 

Руски палач , който беше освободен от пандиза, с цел да се бие във войната в Украйна, умъртви жена и още веднъж е върнат зад решетките. Сега той е освободен за повторно, настояват околните на жертвата.

Петима души са били ранени при нападението и са настанени в болница

„ Убиецът на баба ни е избегнал наказването за закононарушението си – още веднъж, с цел да отиде да се бие във войната “, споделя пред Би Би Си Анна Пекарева, внучката на Юлия Бюских.

През 2022 година Иван Росомахин е бил освободен от пандиза, където излежавал 14-годишна присъда за ликвидиране. Целта – да се причисли към наемническата група „ Вагнер “.

 Инцидент в Нов български университет, има потърпевш (СНИМКИ и ВИДЕО) България 1 мин. Инцидент в Нов български университет, има потърпевш (СНИМКИ и ВИДЕО)  Слушай деликатно: има по какъв начин да се наваксат непрочетените книги за лятото Съдържание от партньори 2 мин. Слушай деликатно: има по какъв начин да се наваксат непрочетените книги за лятото  Георги Рачев: Започва захлаждане, има крещяща потребност от превалявания Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: Започва захлаждане, има крещяща потребност от превалявания  Верижна злополука затруднява придвижването по бул. България 1 мин. Верижна злополука затруднява придвижването по бул. " Данаил Николаев " в София  Президентът подписа указите за служебно държавно управление и избори България 1 мин. Президентът подписа указите за служебно държавно управление и избори  Смъртоносен сектор: 17 пътни случая с тирове край с. Въглевци Тази сутрин 5 мин. Смъртоносен сектор: 17 пътни случая с тирове край с. Въглевци  Започват диалози за номинации за еврокомисар от България България 1 мин. Започват диалози за номинации за еврокомисар от България  До обяд ще е слънчево, следобяд – краткотрайни превалявания България 2 мин. До обяд ще е слънчево, следобяд – краткотрайни превалявания  Челен конфликт с три жертви на пътя Асеновград - Кърджали България 1 мин. Челен конфликт с три жертви на пътя Асеновград - Кърджали  Инцидент в Нов български университет, има потърпевш (СНИМКИ и ВИДЕО) България 1 мин. Инцидент в Нов български университет, има потърпевш (СНИМКИ и ВИДЕО)  Слушай деликатно: има по какъв начин да се наваксат непрочетените книги за лятото Съдържание от партньори 2 мин. Слушай деликатно: има по какъв начин да се наваксат непрочетените книги за лятото  Георги Рачев: Започва захлаждане, има крещяща потребност от превалявания Тази сутрин 2 мин. Георги Рачев: Започва захлаждане, има крещяща потребност от превалявания  Верижна злополука затруднява придвижването по бул. България 1 мин. Верижна злополука затруднява придвижването по бул. " Данаил Николаев " в София  Президентът подписа указите за служебно държавно управление и избори България 1 мин. Президентът подписа указите за служебно държавно управление и избори  Смъртоносен сектор: 17 пътни случая с тирове край с. Въглевци Тази сутрин 5 мин. Смъртоносен сектор: 17 пътни случая с тирове край с. Въглевци  Започват диалози за номинации за еврокомисар от България България 1 мин. Започват диалози за номинации за еврокомисар от България  До обяд ще е слънчево, следобяд – краткотрайни превалявания България 2 мин. До обяд ще е слънчево, следобяд – краткотрайни превалявания  Челен конфликт с три жертви на пътя Асеновград - Кърджали България 1 мин. Челен конфликт с три жертви на пътя Асеновград - Кърджали

По-късно му е разрешено да се върне вкъщи в региона на Вятски поляни в Кировска област, Русия. Там той атакува и умъртви 85-годишната Юлия в личната ѝ къща.

Убийството е единствено едно от няколкото, осъществени от нарушители, които са били освободени от пандизите в цяла Русия, с цел да се бият в Украйна.

Руски ракети удариха Украйна, като взеха жертви и нанесоха вреди по енергийната инфраструктура в 15 района

През април тази година 29-годишният Росомахин беше приет за отговорен в изнасилването и убийството на Юлия и наказан на нови 23 години затвор със непоколебим режим. Съдът отбелязва, че убийството е било „ извънредно брутално “.

Анна споделя, че началникът на пандиза към този момент е уведомил фамилията за освобождението на Росомахин – това е станало на 19 август – единствено една седмица след началото на присъдата му.

Всяка от страните е освободила по 115 пленника

„ Първата ми реакция беше на смут. Четох отчетите от правосъдните експертизи и знам какво е направил този човек на баба ми. Чудовищно е, че той още веднъж е освободен “, безапелационна е Анна. Младата жена прибавя, че недоумява „ по какъв начин това може да се случва в XXI век “.

Официален документ, с който Би Би Си разполага, е подписан от шефа на пандиза. В него се споделя, че „ пандизчията е бил освободен във връзка със характерен съветски закон, който разрешава на военните да набират пандизчии, които да изпращат на фронтовата линия “.

Той предизвести, че в даден миг Съединени американски щати ще отстранен всички ограничавания за потреблението на оръжията, доставени на Украйна

Това е вторият път, когато наказаният палач излиза от пандиза, с цел да се бие в Украйна.

Малко след началото на пълномащабното навлизане на Русия в Украйна през февруари 2022 година, наемническата група „ Вагнер “ на починалия Евгений Пригожин стартира да набира пандизчии за фронтовата линия. Тогава беше казано, че „ в случай че пандизчиите се съгласят да се подпишат, ще получат публично опрощение от съветския президент Владимир Путин “.

Той не показа доказателства за случилото се

Хиляди изнасилвачи, убийци и други нарушители, в това число Иван Росомахин, бяха освободени от пандиза. Някои от тях бяха убити по време на офанзивите против редица украински градове. Друг обаче се върнаха по родните си места.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР